Beats by Dr. Dre oordopjes

De Beats by Dr. Dre oordopjes en koptelefoons zijn al jaren ongekend populair. Rapper Dr. Dre en Interscope-oprichter Jimmy Iovine besloten in 2006 een serie audioapparaten te ontwikkelen, met als doel muziek weer te geven zoals artiesten die horen in de muziekstudio. En dat is gezien de hoogwaardige geluidskwaliteit goed gelukt. Bij Fixim vind je een ruim aanbod aan oordopjes van Beats by Dr. Dre voor een goede prijs. Ontdek het aanbod!

Bel vrijblijvend voor vragen: 088 028 2000

Alle 6 resultaat

Beats by Dr. Dre oordopjes: hoogwaardige kwaliteit ontmoet stijl

Zeg je Beats by Dr. Dre, dan zeg je studiokwaliteit. De oordopjes zorgen voor optimale geluidsisolatie, waardoor je volledig opgaat in het heldere, rijpe geluid. Zowel de lage bass als de hoge tonen komen door het innovatieve akoestische ontwerp goed tot hun recht. De oortjes zelf zijn slank en zitten erg comfortabel en stevig. En niet geheel onbelangrijk: met het stijlvolle ontwerp van de oortjes kun je goed voor de dag komen. Bij Fixim vind je allerlei soorten oordopjes van Beats by Dr. Dre: van draadloos tot met bedrading en van wit en zwart tot goud en roze. Zo vind je altijd een paar oordopjes van dit merk dat aansluit op je voorkeuren.

Plaats je bestelling nu

Heb je een keuze gemaakt en eventuele bijbehorende audioaccessoires gevonden? Plaats je bestelling dan eenvoudig en veilig in onze webshop. Bestellingen worden gratis verzonden en, indien vóór 17.00 uur besteld, de volgende dag geleverd. Ben je niet helemaal tevreden? Of ga je in plaats van oortjes van Beats by Dr. Dre uiteindelijk toch liever voor Audio-Technica oordopjes of oortjes van Sony? Dan kun je je bestelling gratis retourneren. Indien je vragen hebt, neem je telefonisch contact met ons op via 088 0282000 of spreek je ons aan via de live chat, die je onderaan de pagina vindt. Service staat bij ons voorop. Niet voor niets beoordelen onze klanten ons gemiddeld met een 9!