KZ Audio oordopjes

KZ ontwikkelt al jaren oordopjes. Al sinds 2008 is dit een van de eerste Chi-Fi merken die echt aanspraak wist te maken in Europa. Door de nieuwste en meest innovatieve technieken in te zetten, weet KZ steeds weer oortjes en draadloze oordopjes van topkwaliteit op de markt te brengen. Bij Fixim.nl bestel je diverse modellen en kleuren in-ear oordopjes van KZ Earphones. Ontdek het aanbod en kies de oortjes die aansluiten op jouw behoeften.

Bel vrijblijvend voor vragen: 088 028 2000

1–20 van de 37 resultaten

Met de stijlvolle KZ Audio oordopjes geniet je van een helder geluid

De oordopjes van KZ Audio zijn stuk voor stuk ontwikkeld met de modernste technologieën. Hierdoor geniet je altijd en overal van een helder geluid. Dankzij de handige, ergonomische ontwerpen van de oordopjes dragen de oortjes niet alleen uiterst comfortabel, maar ervaar je ook geen last meer van omgevingsgeluiden. Wij adviseren deze oortjes dan ook zeker als je bijvoorbeeld regelmatig met het openbaar vervoer reist, of graag op openbare plekken naar muziek luistert. Kies je voor oordopjes van KZ, dan ga je voor topkwaliteit. Niet voor niets beoordelen zowel gebruikers als professionele kenners de audioapparatuur van dit merk met de hoogste cijfers.

Profiteer van onze servicevoorwaarden

Fixim is dé specialist in de verkoop van oordopjes van merken als KZ, Skullcandy en Huawei. Je profiteert van uitstekende service die onze klanten met gemiddeld een 9 waarderen. Zo verzenden we je bestelling gratis en kun je deze, indien gewenst, ook gratis retourneren. Bestel je vóór 17.00 uur? Dan ontvang je je bestelling de volgende dag al in huis. Natuurlijk helpen we je graag als je vragen hebt of advies wenst. Neem in dit geval contact met ons op via 088 0282000 of via de live chat onderaan de pagina.