add wishlist add wishlist show wishlist add compare add compare show compare preloader
  • FiximAudio.fr - Le spécialiste des écouteurs intra-auriculaires et IEM
DAC, of niet?

DAC, of niet?

Een DAC, of Digital-to-Analog Converter, is een apparaat dat digitale signaalgegevens omzet in analoog signaal, wat betekent dat het geluid verbetert. Dit is belangrijk omdat digitale signaalgegevens door de hardware van een apparaat moeten gaan voordat ze weergegeven worden als geluid. Het omzetten van digitale naar analoge signaalgegevens resulteert in een verbetering van de geluidskwaliteit.

 Een DAC (digital-analog converter) is nodig om digitale muziekbestanden te converteren naar analoog signaal dat door luidsprekers of hoofdtelefoons kan worden afgespeeld. Veel moderne apparaten, zoals smartphones, laptops en tablets, hebben geen uitstekende DAC-functionaliteit ingebouwd. Daarom is een externe DAC noodzakelijk om de best mogelijke geluidskwaliteit te verkrijgen. Een externe DAC kan bovendien ook helpen bij het verbeteren van de frequentierespons, het verlagen van de achtergrondruis en het verbeteren van de signaal-ruisverhouding.

Fixim.nl heeft recent een nieuwe DAC gelanceerd die verkrijgbaar is in twee verschillende aansluitingen: USB-C en Lightning. Deze aansluitingen bieden veelzijdigheid en zijn geschikt voor zowel Android- als iOS-apparaten.

De nieuwe DAC is ook verkrijgbaar in drie verschillende kwaliteitsklassen: Entry, Median en Ultra. De kwaliteit van de DAC wordt bepaald door de gebruikte chip en de bouwkwaliteit. De Entry-klasse is de goedkoopste en gebruikt de ALC5686 of CX31993-chip. De Median-klasse gebruikt de ALC5686-chip en de Ultra-klasse gebruikt de ES9280C Pro-chip. Dit biedt klanten de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende niveaus van kwaliteit en prijs.

Een DAC is noodzakelijk voor degenen die op zoek zijn naar een verbetering van de geluidskwaliteit van hun apparaat. Het verbetert het geluid door digitale signaalgegevens om te zetten in analoog signaal, wat resulteert in helderder, rijker geluid.

Fixim.nl is de plek waar je deze nieuwe DAC moet kopen omdat we een uitgebreid aanbod van hoogwaardige audioapparatuur aanbieden en een uitstekende klantenservice bieden. Bovendien kun je rekenen op scherpe prijzen en snelle verzending.

Fixim.nl biedt een nieuwe DAC met twee aansluitingen (USB-C en Lightning) en drie verschillende kwaliteitsklassen (Entry, Median en Ultra). Dit maakt het mogelijk om te kiezen uit verschillende niveaus van kwaliteit en prijs. Als je op zoek bent naar een verbetering van de geluidskwaliteit van je apparaat, dan is een DAC absoluut de moeite waard om te overwegen. 

Onze DAC's kun je hier vinden!


Commentaires (0)

    Poster un commentaire

    Les commentaires doivent être approuvés avant d'être affichés